Research:
  De Huisdetective speurt naar verborgen verhalen in een huis, winkel of hotel. Zij zoekt, vindt, bewaart & deelt herinneringen aan een adres, een gebouw of een plek, waarbij de sociale en biografische geschiedenis in alle projecten voorop staat. De huisdetective maakt voor haar producties gebruik van eigen historisch onderzoek. Daarnaast ondersteunt zij anderen bij persoonlijke of professionele zoektochten.

  Copyrights:
  De inhoud van de websites van de Huisdetective dient alleen te worden gebruikt voor algemene informatiedoeleinden en mag niet openbaar gemaakt of verveelvuldigd worden door anderen zonder toestemming. Alle inhoud van teksten en afbeeldingen en intellectueel ontwerp van de websites is eigendom van de Huisdetective, met uitzondering van alle (beeld)citaten van externe bronnen waarnaar verwezen wordt, dit valt onder het copyright van de respectievelijke eigenaars. De Huisdetective is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites van derden.

  Owner:
  Het Media & Researchwerk van de Huisdetective is in handen van onderzoeker en beeldend kunstenaar Carla van Beers (1957). De Huisdetective staat als historisch onderzoeksbureau bij de Kamer van Koophandel te Den Haag ingeschreven onder nummer 67110290.

  Disclaimer:
  Alle informatie in de door de Huisdetective gemaakte boeken en op de websites is zeer zorgvuldig geplaatst, mocht je van mening zijn dat er sprake is van onrechtmatig gebruik neem dan zo spoedig mogelijk contact op. De websites bevatten, naast content uit eigen (archief)onderzoek, een compilatie van informatie gevonden op het internet. Ondanks de nauwkeurigheid bij het samenstellen en online zetten van het materiaal, kan de informatie incorrect of incompleet zijn. De Huisdetective is niet aansprakelijk voor schade ontstaan uit het direct of indirect gebruik van haar websites.


Contact: e-mail