Zoekvragen die betrekking hebben op historisch huizenonderzoek of over particuliere- of familiearchieven gaan, zijn bij Carla van Beers in goede handen. Voor onderzoek wordt een vergoeding per uur in rekening gebracht. Wanneer een zoektocht uiteindelijk geen gewenst resultaat oplevert, worden er geen uren gerekend. Er wordt van te voren wel een basisvergoeding per opdracht afgesproken, dit gaat in overleg.

    Heb je een vraag... Kan je wel wat hulp gebruiken bij je onderzoek? Heb je zelf geen tijd of zit je op een dood spoor en weet je eigenlijk niet meer hoe je verder moet zoeken, dan biedt de huisdetective uitkomst met antwoorden op je vragen.

    Bestel een Tijdspoor... Heb je altijd al meer willen weten over dat ene voor jou belangrijke huis? Dan kan je nu informatie over de geschiedenis opvragen. De huisdetective geeft je een "tijdspoor". Hier is een voorbeeld om te zien wat je kunt verwachten. Je ontvangt een beknopt overzicht van de bewonersgeschiedenis van een huis, het kan op papier of digitaal afgeleverd worden en kost 60 euro. Verlang je aanvullend of bouwhistorisch onderzoek dan is dat later altijd nog mogelijk.

    Neem contact op en stuur een e-mail

Carla van Beers
Den Haag
De Huisdetective staat als historisch onderzoeksbureau bij de KvK te Den Haag ingeschreven onder nummer 67110290. BTW nummer: 85102076B02 disclaimer