Er zitten diverse projecten in de media portefeuille van de huisdetective: een website over de geschiedenis van winkels in de Haagse Piet Heinstraat vanaf 1880, een online servicedesk voor bemiddeling en ondersteuning bij particuliere archiefvorming, een compilatie van "House Stories" en de honderdjarige geschiedenis van een Haags herenhuis.

  Carla van Beers:

  "Of het nu om het ontsluiten van historische gegevens gaat of om het vertellen van een verhaal, voorop staat dat het verleden nog altijd voelbaar is en dat vormt een basis voor de uitdagingen van vandaag."  FAMILIEARCHIEVEN.NL

  Een servicedesk voor informatie, bemiddeling & ondersteuning bij particuliere archiefvorming. Familiearchieven zijn van groot belang voor historisch, genealogisch en biografisch onderzoek.
  ga naar website  PIETHEINSTRAAT.NL

  Een portal en een grafisch overzicht in decennia met fraai beeldmateriaal van vroeger en nu. Het laat de bedrijvigheid van bewoners en winkeliers in de Haagse Piet Heinstraat zien.
  ga naar website  EEN HUISARCHIEF

  In 19 dozen wordt een honderdjarige bewonersgeschiedenis (1882-1982) bewaard. Door jarenlang onderzoek is het komen en gaan van oud-bewoners van een Haags huis zorgvuldig in kaart gebracht.
  ga naar website  HOUSE STORIES

  Een compilatie met hoofdzakelijk Nederlandse huizenverhalen uit de online media, samengesteld door de Huisdetective, over kunst, cultuur, theater en historie.
  zie hier

e-mail / media & research carla van beers 2019 disclaimer terug naar homepage