De Matria Cirkel brengt moeders, dochters en zussen in beeld.
Bekijk hier de
nieuwe updatesDit is het allereerste boek over vrouwengenealogie
boek bestellen

In het boek DE MATRIA CIRKEL zie je hoe je genealogie vanuit een ander perspectief kunt benaderen. Met de Matria Cirkel wordt genealogiebeoefening inclusiever. Voorouderonderzoek gaat over vrouwen en mannen, afkomst, identiteit en verwantschap.
30-9-2023
Lezing DE MATRIA CIRKEL bij de landelijke bijeenkomst van HCC!genealogie. Locatie H.F. Witte Cultuur- en vergadercentrum in De Bilt info

7-3-2023
Artikel over DE MATRIA CIRKEL in "GEN", het blad van het Centrum voor Familiegeschiedenis. Het is de hoogste tijd om de vrouwelijke tegenhanger van de stamreeks eens nader te onderzoeken! Nederland is bij uitstek het land waar je je voormoeders kunt traceren.

12-11-2022
Lezing DE MATRIA CIRKEL bij de Rotterdamse afdeling van de Nederlandse Vereniging voor Genealogie in "De Vijverhoek", Krimpen a/d IJssel. info

25-6-2022
De servicedesk Familiearchieven.nl presenteert DE MATRIA CIRKEL op de genealogische informatiemarkt van het Famillement in de het "DeLaMar theater" in Amsterdam.

7-5-2022
Lezing DE MATRIA CIRKEL bij de Hollandse Vereniging voor Genealogie 'Ons Voorgeslacht' in het Kerkelijk Centrum Delfgauw.

12-1-2022
Eindelijk: het boek DE MATRIA CIRKEL is verkrijgbaar, hierin heeft Carla van Beers haar jarenlange genealogische onderzoek samengevat. Wil je er meer over weten? Bekijk de mini presentaties op YouTube


Wanneer je weet waar je vandaan komt, begrijp je wie je bent.DE MATRIA CIRKEL is bij iedere boekwinkel te bestellen of online via de diverse boekaanbieders verkrijgbaar.


De Matria Cirkel laat een geheel nieuwe genealogische ordening zien. Deze begint niet met een stamvader en stamboom, maar geeft de moederstam met de daaruit voortgekomen vrouwenlijnen weer.


media & research carla van beers 2022 | terug naar www.huisdetective.nl of neem contact op met de auteur van De Matria Cirkel e-mail